Logo

Win-win onderhandelen

Onderhandelen voelt vaak ongemakkelijk. Je wil er zoveel mogelijk uithalen voor jezelf, maar moet ook rekening houden met de wensen van anderen. Heb je soms het gevoel dat je over je heen laat lopen tijdens een onderhandeling? Of doe je dat zelf, ten koste van een toekomstige samenwerking? Is het resultaat van een onderhandeling wel eens een flauw compromis, waar niemand tevreden over is? Dan is deze training geknipt voor jou. In de training ‘Win-win onderhandelen’ leer je hoe je zelfzeker en op een constructieve manier kan onderhandelen, met een resultaat waar iedereen zich in kan vinden. Dat doe je aan de hand van de 5 stappen van het Harvard onderhandelmodel.

Duur en tijden
De training beslaat 4 dagdelen, verdeeld over twee trainingsdagen. De trainingsdagen starten om 09.30 uur en worden om 17.00 uur afgesloten. Tussen beide trainingsdagen ligt een periode van ca. 1 maand, zodat de deelnemers in die periode het op de eerste dag geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Groepsgrootte
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Locatie
In een conferentieoord op een nader te bepalen centraal gelegen locatie of – indien de training in-company wordt gegeven – in een daartoe geschikte ruimte.

Interesse?
Stuur dan een email naar info@marcoting.nl voor een vrijblijvende offerte.