Logo

Vergroot je invloed

De dominante baas die klaagt over weinig initiatief van zijn medewerkers; de telefoonmedewerker die niet weet hoe te reageren op een besluiteloze klant; de docent die baalt van zijn kritische groep. Hoe kun je die vervelende patronen nu doorbreken? De Roos van Leary helpt je daarbij. Het mooie van de roos van Leary is dat je gaat snappen hoe je een vervelend patroon in stand houdt. En dat je door oefening de ander uit zijn patroon kan halen met ‘tegengesteld interveniëren’. Na afloop van de training beheers je de essenties van het model van De Roos van Leary en kun je dat actief inzetten om beweging te brengen in lastige situaties en vastgeroeste patronen.

Duur en tijden
De training beslaat 4 dagdelen, verdeeld over twee trainingsdagen. De trainingsdagen starten om 09.30 uur en worden om 17.00 uur afgesloten. Tussen beide trainingsdagen ligt een periode van ca. 1 maand, zodat de deelnemers in die periode het op de eerste dag geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Groepsgrootte
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Locatie
In een conferentieoord op een nader te bepalen centraal gelegen locatie of – indien de training in-company wordt gegeven – in een daartoe geschikte ruimte.

Interesse?
Stuur dan een email naar info@marcoting.nl voor een vrijblijvende offerte.