Logo

Klantwaarde met Scrum

De Scrum-methode vindt zijn oorsprong in de softwareontwikkeling. In deze training laten we dat los en wordt de actuele toepasbaarheid in verschillende disciplines (beleid, communicatie, etc.) binnen jouw organisatie benadrukt. In de training ga je de diepte in over de verschillende rollen (Scrum Master, Product Owner en Scrum Team), de activiteiten (sprint planning, daily stand, sprint review en sprint retrospective) en de tastbare resultaten (product backlog, sprint backlog en product increment: het bruikbare product). Je maakt kennis met de basisprincipes van Scrum en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk. Met de training leer je beter resultaat te halen uit je ontwikkelprojecten, door o.a. als Scrum master het ontwikkelteam te faciliteren, belemmeringen weg te nemen en valkuilen te vermijden. Ook krijg je goed zicht op de invulling van de andere rollen, zodat je in de praktijk vlot met Scrum aan de slag kan.

Duur en tijden
De training beslaat 4 dagdelen, verdeeld over twee trainingsdagen. De trainingsdagen starten om 09.30 uur en worden om 17.00 uur afgesloten. Tussen beide trainingsdagen ligt een periode van ca. 1 maand, zodat de deelnemers in die periode het op de eerste dag geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Groepsgrootte
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Locatie
In een conferentieoord op een nader te bepalen centraal gelegen locatie of – indien de training in-company wordt gegeven – in een daartoe geschikte ruimte.

Interesse?
Stuur dan een email naar info@marcoting.nl voor een vrijblijvende offerte.