Logo

Interim management

Heeft je marketingmanager zojuist opgezegd of wil de marketingfunctie binnen je organisatie versneld vormgeven? Dan kan ik die behoeftes vanuit m’n ervaring in meerdere MT-functies sterk invullen als interim manager.

Maar wat voor iemand haal je dan binnen? Een korte typering van de ‘ram’ die ik ben, waar ik me bij aan kan sluiten:

“Een ram-chef verwacht veel. Hij is over het algemeen dynamisch en honderd procent zijn werk toegedaan en verwacht dat van anderen ook. Hij is bereid de andere kant van het verhaal te horen, dat wel bondig en helder verwoord dient te worden. Een ram zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij moedigt talenten aan eigent zich geen ideeën van anderen toe. De ram waardeert het dat anderen hem op de proef stellen en uitdagen. En bovendien heeft de ram zelf voldoende ideeën. De ram verwacht niet dat collega’s zich strak aan alle regels houden, maar hij vindt wel dat ze belangrijke werkafspraken zo goed mogelijk moeten respecteren. De ram is een creatief iemand met een gevarieerde levenservaring en een uitgebreid innerlijk leven. Hij legt medewerkers niet in de watten, maar zorgt wel voor ze. Hij waardeert trouw en steun.”

Daar voeg ik graag nog aan persoonlijke noot aan toe: een zelfstarter, zowel operationeel als beleidsmatig sterk, die creativiteit met een goede organisatie combineert!

Interesse?
Stuur dan een email naar info@marcoting.nl voor een vrijblijvende offerte.