Logo

Creatief denken


… vergroten van innovatiekracht!

Je wilt iets schrijven en er komt niets uit je vingers. Of: je organisatie is veranderd, je functie is vernieuwd en van jou wordt gevraagd met mooie nieuwe ideeën te komen. Slimmer te zijn dan de concurrent. Misschien ben je ondernemer en merk je dat de omgeving waarin je zit zó verandert, dat je met nieuwe producten moet komen. Of dat je de dienstverlening radicaal anders moet aanpakken. Op die momenten heb je innovatieve denkkracht nodig. Je moet buiten je eigen kaders denken. Wees creatief! Als de moed je meer in de schoenen zit dan in het hart, dan is deze training iets voor jou.

Doelgroep
Iedereen die creativiteit wil ontwikkelen en aanwenden voor het oplossen van vraagstukken en wil leren hoe andere invalshoeken te creëren.

Onderwerpen

  • Je ideeënmachine aanboren
  • Werknemers/collega’s creatief inspireren
  • Out-of-the-box denken
  • Denkblokkades ontdekken
  • Denkpatronen omzeilen
  • Ideeën omzetten in actie

 

Resultaat
Wanneer je na het volgen van deze training wordt gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie, of te komen met frisse ideeën, dan roep je enthousiast ja! Je weet hoe je zo’n sessie kunt aanpakken, zodat er daadwerkelijk werkbare ideeën uitkomen. Je bent alert op idea killers en weet daar op een luchtige manier mee om te gaan. Je hebt meer plezier en energie in je werksituatie en laat je niet makkelijk kisten.

Duur en tijden
De training duurt één dag (twee dagdelen). De trainingsdag start om 09.30 uur en wordt om uiterlijk 17.00 uur afgesloten.

Groepsgrootte
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Locatie
In een conferentieoord op een nader te bepalen centraal gelegen locatie of – indien de training in-company wordt gegeven – in een daartoe geschikte ruimte.

Werkwijze
In de training ‘Creatief denken, vergroten van innovatiekracht’ versterk je je vaardigheid in creatief denken en doen. Aan de hand van allerlei oefeningen, raadsels, opdrachten en uitdagingen leer je je denkkracht te prikkelen en trainen. Je laat je inspireren door anderen en leert ideeën om te zetten in actie.

Interesse?
Stuur dan een email naar info@marcoting.nl voor een vrijblijvende offerte.