Logo

Achtergrond

Ik ben hoofdzakelijk actief in twee branches: vanuit mijn samenwerkingsverband met BIMpuls® bij installatie- en bouwbedrijven. Vanuit Marcoting bij organisaties actief in kunst en cultuur.

De waardering voor installatie- en bouwbedrijven komt voort uit meer dan 10 jaar ervaring op de zakelijke markt vanuit functies als marketing manager en commercieel manager bij bedrijven in verkoop en service voor kapitaalintensieve producten (Pon Power) en bij technische groothandels (Eriks en Isotron Systems).

De verbinding met Kunst en Cultuur is gegroeid in functies als hoofd marketing en projectleider bij het Huis voor de Kunsten de Lindenberg en Centrum voor de Kunsten Eindhoven.

Meerdere specialisaties dus, die danig uiteen kunnen lopen. En allemaal met goede resultaten! Dat geeft voor mij aan, hoe universeel training, coaching en ‘marketingwetten’ eigenlijk toepasbaar zijn. En hoe verfrissend het kan zijn, om mij onbevangen naar jouw situatie te laten kijken, ook al kom ik niet ‘uit de branche’. Ik nodig je van harte uit om het uit te proberen!